Slaninu a cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na másle. Přidáme 1 l vývaru, na kostičky nakrájené oloupané brambory a kukuřici. Necháme povařit, až brambory změknou. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu a dochutíme pepřem a solí.
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem