koření - americké brambory
může být majoránka, grilovací koření apod.
Postup přípravy receptu
Brambory omyjeme, důkladně očistíme a pokrájíme na měsíčky.
Troubu si předehřejeme asi na 200 °C. Na plech nalijeme olej a poklademe čtvrtky brambor tak, aby se nedotýkaly. Posypeme kořením. Potom každou bramboru obrátíme a opět posypeme kořením.
Plech vložíme do trouby a americké brambory pečeme 20–30 minut, dokud brambory nezměknou.
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem
Všechnu zeleninu si omyjeme a nakrájíme.
Nakrájenou zeleninu si rozdělíme do 5-ti misek a můžeme podávat samotné či s…
více o Zeleninový salát Barevňák