Hovězí maso vcelku osolíme, pokapeme citrónem, potřeme česnekem, posypeme bazalkou a prudce po všech stranách osmažíme, aby se maso zatáhlo. Poté maso dáme do pekáče, podlijeme vodou a přikryté pečeme 2 hodiny při 210 °C. Zatím oloupeme brambory a pokrájíme na kostky, mrkev na kolečka a cibuli na větší kusy. Po 2 hodinách pečení přidáme zeleninu k masu a pečeme dále do změknutí. Po upečení šťávu zahustíme lžičkou škrobové moučky. Vše se peče v jednom pekáči, takže chutě se dokonale propojí.
Uvařte těstoviny - špagety. Než se uvaří těstoviny opečte na velké pánvi na kostičky nakrájenou šunku a pórek, potom…
více o Špagety se sýrovou omáčkou
Zhladké mouky ,tvarohu a soli vypracujeme jemné těsto. Dáme jej do misky a necháme 20 nimut odležet v chladničce,aby…
více o Půlměsíce z tvarohového těsta
Plecko a 2/3 bůčku zalejeme dostatečným množstvím vody, přidáme sůl,divoké koření a vaříme do skoro hotova. Maso musí…
více o Zavařovaná domácí paštika