Americké hovězí

4

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • 0,5
      kg brambory
    • 2
      hrnek mrkev na kolečka
    • česnek
    • bazalka
    • 1
      kg hovězí maso
    • 2
      lžička citronová šťáva
    • 1
      lžička škrobová moučka

Postup přípravy receptu

  • Hovězí maso vcelku osolíme, pokapeme citrónem, potřeme česnekem, posypeme bazalkou a prudce po všech stranách osmažíme, aby se maso zatáhlo. Poté maso dáme do pekáče, podlijeme vodou a přikryté pečeme 2 hodiny při 210 °C. Zatím oloupeme brambory a pokrájíme na kostky, mrkev na kolečka a cibuli na větší kusy. Po 2 hodinách pečení přidáme zeleninu k masu a pečeme dále do změknutí. Po upečení šťávu zahustíme lžičkou škrobové moučky. Vše se peče v jednom pekáči, takže chutě se dokonale propojí.
Zařazení: Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: