Smícháme v jedné míse všechny suché ingredience, ve druhé všechny mokré. Přidáme mokrou směs do suché a vymícháme těsto, které rozdělíme do (12 ks) vymazaných košíčků. Plníme jen do 1/3.
Pečeme ve vyhřáté troubě 20–25 minut, dokud nezezlátnou (musí zůstat na dotek pružné). Necháme vychladnout na mřížce.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a…
více o Rybičková pomazánka z makrely