Nachystáme směs masa z ingrediencí. Vedle v misce si připravíme omáčku z hořčice, cibule nasekané najemno, kečupu, kapky tabasca a pimienta. Nechcete-li dělat omáčku, můžete bulku jen potřít hořčicí. Z masa tvarujeme koule, které potom rozplácneme na požadovanou placku. Tu osmahneme na rozpáleném sádle a podáváme v bulce potřené omáčkou s cibulí, salátem a rajčaty. Podáváme samozřejmě po americku s kolou s ledem.
Hovězí maso na několika místech nařízneme a prošpikujeme kousky slaniny, osolíme a opepříme, na pánvi zprudka opečeme…
více o Svíčková na smetaně pro dva
Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí…
více o Pomazánka z uzené makrely
Větší cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Osmažíme na rozpáleném oleji společně s nadrobno nakrájenou slaninou. Když…
více o Vepřová plec po Znojemsku