Nachystáme směs masa z ingrediencí. Vedle v misce si připravíme omáčku z hořčice, cibule nasekané najemno, kečupu, kapky tabasca a pimienta. Nechcete-li dělat omáčku, můžete bulku jen potřít hořčicí. Z masa tvarujeme koule, které potom rozplácneme na požadovanou placku. Tu osmahneme na rozpáleném sádle a podáváme v bulce potřené omáčkou s cibulí, salátem a rajčaty. Podáváme samozřejmě po americku s kolou s ledem.
Čerstvé špenátové listy krátce povaříme ve vodě, vodu slijeme. Kdo chce, může listy nahrubo posekat. Pokud použijeme…
více o Pangas se špenátem a nivou
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
1. Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme do poloměkka. Necháme je částečně vychladnout, ještě teplé je rozpůlíme a…
více o Zapečené brambory s nádivkou
1. Kuře omyjeme a dobře ho osušíme, a to i zevnitř papírovými ubrousky. Otrháme rozmarýn ze dvou snítek, najemno ho…
více o Citronové kuře s rozmarýnem