Nachystáme směs masa z ingrediencí. Vedle v misce si připravíme omáčku z hořčice, cibule nasekané najemno, kečupu, kapky tabasca a pimienta. Nechcete-li dělat omáčku, můžete bulku jen potřít hořčicí. Z masa tvarujeme koule, které potom rozplácneme na požadovanou placku. Tu osmahneme na rozpáleném sádle a podáváme v bulce potřené omáčkou s cibulí, salátem a rajčaty. Podáváme samozřejmě po americku s kolou s ledem.
Z 0,5 kg hladké mouky, jednoho vejce, mléka a kvasnic uděláme kynuté těsto, do kterého navíc přidáme lžíci oleje a dáme…
více o Pončiky – Ukrajinské pirohy
Nastrouhaný sýr a brambory smícháme s vejcem a mlékem, přimícháme mouku s kypřidlem, vymícháme středně husté těstíčko,…
více o Bramborovo-sýrové lívance