Žloutky vyšleháme s máslem a cukrem, přidáme vlašáky, mouku, prdopeč a sníh. Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme v mírné troubě asi 20 min. Na vychladlý piškot dáme piškoty namočené v čaji s rumem naležato těsně vedle sebe.
Krém : Vyšleháme máslo s cukrem, přidáme 1 ananasový puding uvařený v ananasové šťávě(vychladlý), ananas nakrájený na drobné kostičky a zamícháme. Nejdřív ananas nakrájíme a necháme řádně okapat.
Vrch posypeme strouhanou čokoládou nebo postříkáme čokoládovou polevou.
Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vodu, olej, nakonec zapracujeme mouku s práškem střídavě…
více o Francouzský hruškový koláč