Prošleháme mascarpone, tvaroh, vanilkový cukr s trochou šťávy z kompotu a s malým panáčkem vaječného koňaku. Spojíme s ušlehanou šlehačkou.
Na dno pohárů vložíme nalámané cukrářské piškoty, které pokapeme šťávou z kompotu. Na ně poklademe kousky ananasu a posypeme strouhanou čokoládou. Naneseme krém. Navrch dáme opět pár kousků ananasu a posypeme strouhanou čokoládou. Necháme chvíli vychladit.
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
1. Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky.
…
více o Pórkovo-bramborová polévka
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové