Prošleháme mascarpone, tvaroh, vanilkový cukr s trochou šťávy z kompotu a s malým panáčkem vaječného koňaku. Spojíme s ušlehanou šlehačkou.
Na dno pohárů vložíme nalámané cukrářské piškoty, které pokapeme šťávou z kompotu. Na ně poklademe kousky ananasu a posypeme strouhanou čokoládou. Naneseme krém. Navrch dáme opět pár kousků ananasu a posypeme strouhanou čokoládou. Necháme chvíli vychladit.
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky cca 1 cm široké. Pekáček vymažeme tukem (sádlo či olej). Na pekáček vyskládáme…
více o Zapečené brambory se šlehačkou
1) Jako první si vezmeme jednu velikou mísu, do které si zaděláme těsto na korpus. Smícháme tedy všechny ingredience na…
více o Domácí želatinový koláč