Smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, nastrouhanou pomerančovou kůru a sůl. Nakonec přidáme žloutky a na vločky nakrájené máslo. Vše zpracujeme na hladké těto, které necháme v chladu hodinu odpočinout. Z těsta vytvarujeme asi 30–40 kuliček o velikosti vlašského ořechu a poklademe jimi plech vyložený pečicím papírem. Do každé kuličky vytlačíme důlek, který naplníme marmeládou. Pečeme v dobře vyhřáté troubě (elektrický sporák 200 °C, plyn stupeň 3) asi 15 minut. Tmavou polevu rozpustíme a spodní část vychladlého pečiva do ní postupně namáčíme.
Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt a bylinky s paprikou smícháme a filé směsí zalijeme.…
více o Rybí filé pečené s jogurtem