Andělské zvony

3.25

hodnoceno: 8
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks paprika
    • 0,5
      kg kysané zelí
    • kmín
    • grilovací koření
    • 0,5
      kg vepřový bůček
    • olej
    • 1
      ks chilli papričky

Postup přípravy receptu

  • Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na pánev a promícháme. Osmahneme a zalijeme troškou teplé vody. Za občasného podlévání a míchání dusíme doměkka. Pod masem musí vzniknout hnědá, hustá šťáva. Mezitím uvaříme doměkka kysané zelí. Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku. Ze zelí slijeme vodu a promícháme ho s masem. Podáváme s chlebem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: