
3
Ovesné vločky a mléko dejte do menší pánve a za stálého míchání, aby se nepřipálily, je uveďte k varu. Po 5–7 minutách… více o Ovesná kaše tří medvědů
Do hrnce dáme ovesné vločky, mléko, vodu a přivedeme k varu. Vaříme cca 3 minuty, dokud kaše nezačne houstnout. Přidáme… více o Ovesná kaše s ovocem
Dáme vařit mléko, které podle chuti osladíme. Až se cukr rozpustí, vsypeme ovesné vločky. Ihned nasypeme pudinkový… více o Rychlá ovesná kaše k snídani
Každé dítě ví, že plody by se neměly trhat zelené. V případě vlašských ořechů to ale tak úplně… Celý článek
Krátká třešňová sezóna je v plném proudu a třešně se musí zpracovat snad ještě rychleji než… Celý článek
Pečený sýr s bílou plísní není jen delikatesa pro milovníky sýrů. Můžete ho proměnit v… Celý článek
Cestování letadlem může být pro mnohé dost stresující. A co teprve s prázdným žaludkem! Pokud… Celý článek
Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce. Scedíme, ihned oloupeme a prolisujeme. Přidáme žloutky, mouku, sýr a prohněteme… více o Těsto na domácí gnocchi
Starší chleba nastrouháme a pokapeme mlékem, aby nabobtnal. Kastrol vymažeme sádlem a poklademe vrstvou nabobtnalého… více o Chlebovník
HERU rozehřejeme, přidáme vodu, cukr, vanilkový cukr a kakao, promícháme. Když se cukr rozpustí, odebereme 1 sklenici … více o Zákusek „šup do trouby“
I. Kuřecí prsa lehce poklepeme, osolíme, opepříme, na oleji orestujeme. II. Poklademe oloupané a na plátky nakrájené… více o Kuřecí maso s houbami, česnekem a sýrem
Nejdříve si ze surovin uvaříme hustý pudink, klasicky dle návodu a necháme vychladnout. **Těsto:** Oddělíme si… více o Domácí krtkův dort na plechu
Do listového těsta, které si připravíme stejně jako na klasický štrůdl nastrouháme balkánský sýr a posypeme bohatě… více o Balkánská mňamka
**Těsto:** mouku promícháme s cukry, přidáme změklé máslo a vejce, vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladnu… více o Podzimní hruškový koláč
Nakrájíme salát na menší kusy a dáme do větší mísi. Oplácjeme kuřecí prsa, nakrájíme je na kostičky,nudličky atd...… více o Kuřecí salát
Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vodu, olej, nakonec zapracujeme mouku s práškem střídavě… více o Francouzský hruškový koláč
Veku nakrájíme na plátky. Máslo, česnek se solí a nakrájenou zelenou petrželkou utřeme do pěny a potřeme plátky veky z… více o Australský česnekový chléb
1. Nastrouhaný kabanos smícháme s nakrájenou cibulí a majonézou. 2. Poté smícháme zálivku a jen nahřejeme v… více o Kabanosová pomazánka
Na malé kousky rozkrájenou nebo na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev podusíme na tuku, přidáme kari koření, sůl, pepř… více o Mrkev po indicku