![Krkovice s bramborem na česnekové smetaně (nejen z remosky) Krkovice s bramborem na česnekové smetaně (nejen z remosky)](https://ms1.ostium.cz/instance/web-recepty/j2AtLYcj/h208w300t.jpg)
2.67
Prosejeme mouku s práškem do pečiva, přidáme cukr a rozinky, rozdrtíme tuk. Mléko promícháme s vejcem a většinu vlijeme… více o Žemle scones
Zaděláme kynuté těsto. Rozdělíme na dva díly. Vyválíme do kruhu, nakrájíme na osminy, potřeme lehce olejem, grilovacím… více o Anglické rohlíky
Brambory ve slupce omyjeme, a rukou na ně promneme hrubozrnou mořskou sůl. Napíchneme na kovové špejle na špízy a dáme… více o Anglické brambory
Chutné a hlavně zdravé, to jsou naše pomazánky! Ať už chcete zhubnout, nebo si jen bez výčitek… Celý článek
Báječné večeře dokážete vytvořit do půl hodinky. Rychlé rizoto, špagety, placky, bramboráky… Celý článek
Děti bývají nároční strávníci. Spousta věcí jim nechutná a v jídle bývají dost konzervativní.… Celý článek
Jestli vás maminka jako děti také kárala a říkala vám, že s jídlem se nehraje, nemusíte se… Celý článek
Na sádle osmahneme mleté maso, osolíme, opepříme, přidáme rozmačkaný česnek, trošku oregána, rajský protlak a trochu… více o Lasagne s mletým masem
Všechny ingredience smícháme dohromady, přidáme uvařený pudink. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané nizké kulaté… více o Pudinková buchta se skořicí
Jde v podstatě o klasické řízky. Vtip je v tom, že do strouhanky najemno nastrouháme tvarůžky. Takže maso naklepeme,… více o Voňavé řízky
Uvaříme rýži. Uvaříme zelí bez zahuštění. **Příprava masa:** (jako na guláš) na sádle zpěníme cibuli, česnek, kmín,… více o Mňamka rýže se zelím
Žloutky našleháme s cukrem, mlékem, rozmačkanými banány, kokosem, moukou, práškem do pečiva a nakonec lehce vmícháme… více o Banánové opojení
Maso a zeleninu uvaříme v osolené vodě. Chléb pokrájený na velké kostky zalijeme pivem a necháme rozmočit. Vývar… více o Pivní polévka s chlebem
Stehýnka vložíme do zapékací mísy, pokapeme citrónem, zalejeme smetanou a kuřecím vývarem, přidáme na kousky nakrájený… více o Kuřecí stehna z Francie
Po vypracování jednu hodinu zkynout. Vyválet šíšky o průměru šest centimetrů. Šišky necháme kynout 10 minut. … více o Kynuté knedle
1) Začneme zálivkou. Do misky vyklopíme celý bílý jogurt, přidáme 2 stroužky česneku(rozmačkaný) a dochutíme podle své… více o Zeleninový salát s kuřecím masem, krutony a česnekovou zálivkou
Jehněčí s omáčkou 1. Očištěnou kýtu ochutíme pepřem a solí, stáhneme provázkem, posypeme rozmarýnem a potřeme… více o Do růžova pečená jehněčí kýta na rozmarýnu s lyonskými bramborami
Jablko si nakrájíme nebo rozmixujeme na co nejmenší kousky. Do džbánu si dáme Jupí, cukr, vodu, 2 lžíce citronky a… více o Jablečná šťáva podle Jačny
Očistit zeleninu a vložit do pomalého hrnce. Pote osolit asi 1 1/2 lžíci soli, 1 lžíce vegety a poprášit polévkovým… více o Vývar na polévku v pomalém hrnci