
3.19
Suroviny na náplň vymíchejte do pěny a vytvarujte kuličky. Lepší je dát hmotu ztuhnout (do mrazáku), pak pomocí lžičky… více o Brambory Apetit
Oloupeme jablka a nakrájíme je na kostičky. Dáme jablka do hrnce s trochou vody a hnědým cukrem, vaříme 10 minut. Do… více o Apple crumble
Těsto: polohrubou mouku, sůl, máslo a studenou vodu smícháme a uděláme těsto, které necháme alespoň 3 hodiny v ledničce… více o Jablečný Apple pie
Restaurant Week, jedna z největších a nejoblíbenějších kulinářských akcí na světě, se opět… Celý článek
Banány jsou nejen chutné, ale i zdravé. Často se nám, a možná i vám, ale stane, že nějaké… Celý článek
Máte rádi sushi, anebo jste ho ještě neměli příležitost ochutnat? Ať jste milovníkem tohoto… Celý článek
Upečte si na víkend šťavnatou buchtu, do které můžete využít nejen mandarinkový, ale jakýkoli… Celý článek
Očištěné papriky rozpůlíme, opečeme pod grilem nebo v troubě, stáhneme slupky a lusky nadrobno posekáme. Na lžíci oleje… více o Kuřecí kapsa
Z másla, mléka, cukru a čokolády uvaříme hustou hmotu a nakonec vmícháme rum. Do této hmoty přidáme piškoty, hrst… více o Nepečené kouličky z piškotů
Tortilly nahřejeme v troubě nebo v mikrovlnné troubě. Když jsou teplé, naklademe na ně Guacamole, (přísady nakrájíme na… více o Mexické placky Tortillas
Bílý chléb nebo veku opečeme na pánvičce nebo v sendvičovači. Můžeme potřít česnekem. Posypeme bazalkou. Nakrájíme na… více o Italská bruschetta
Těsto: z uvedených ingrediencí vypracujeme husté těsto, které necháme 3 hodiny odpočinot. Náplň: nastrouhaná jablka… více o Jablíčková buchta
Všechny ingredience dobře promícháme a necháme chvíli rozležet. Podáváme k Provensálské paštice z drůbežích jater … více o Brusinková omáčka – Cumberland sauce
Jednoduchá a velice rychlá příprava houskových knedlíků, kde nehrozí, že je rozvaříte, když se budou dělat o pět minut… více o Jednoduché houskové knedlíky
Vše smíchejte dejte na pekáč vyložený pečícím papírem. Dle svého receptu si udělejte drobenku. a posypte já ji… více o Tvarohový koláč s drobenkou
Nakrájejte cibuli a Gothaj(Gothaj na "hranolky")a nechte cca 10-15 minut smažit na pánvi.Tešně před dosmažením přidejte… více o Česká čína
Bůček uvaříme v papiňáku spolu s bobkovým listem, novým kořením, masoxem, solí a pepřem. Uvařený, ještě dost teplý… více o Studený pikantní bůček
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, dýni, skořici, kakao, mouku s kypřidlem a dobře promícháme. Pokud je… více o Dýňový koláč s polevou
Čočku uvaříme. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm osmažíme tofu, které pak odložíme stranou. Na pánev dáme na plátky… více o Červená čočka s cuketou a tofu