2.67
Rýži uvaříme v osolené vodě dle návodu. Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli dozlatova, přidáme vejce, osolíme, opepříme… více o Prominentní rýže
Uvaříme rýži do poloměkka. Na pánvi wok rozpálíme olej a přidáme rýži. Přelijeme sójovou omáčkou a smažíme chvilku za… více o Smažená rýže
V hrnci necháme vařit rýži a mléko. Poté přidáme skořici a cukr. Vaříme zhruba 25–30 minut, než se vytvoří hustá kaše.… více o Mléčná rýže
Mezi bylinkami má bazalka postavení přímo královské, a to nejen v italské kuchyni. Vždyť i… Celý článek
Tradiční pokrm pocházející ze severu Itálie u nás už takřka zdomácněl. Těší se velké oblibě ve… Celý článek
V dnešní uspěchané době je někdy těžké skloubit pracovní a osobní život, a přitom stále jíst… Celý článek
Podle uznávaného českého fotografa, malíře a spisovatele Jana Saudka je jídlo „sex pro starce“… Celý článek
Vypracujeme klasické kynuté těsto, přikryjeme a necháme vykynout. Vykynuté těsto rozdělíme na poloviny. Vyválíme… více o Jablkový koláč z kynutého těsta
Vejce, med, rozehřátý tuk vymícháme, přidáme čokoládu a mleté ořechy. Přimícháme rozdrobené piškoty. Hmotu dáme do… více o Ovocná rošáda
Na trošce oleje osmahneme zlehka cibulku. Když mírně zezlátne, zalijeme vodou a osolíme. Když se začne voda vařit,… více o Můj vlastní kuskus
Do sklenice vložíme nakrájenou limetku, čerstvou mátu, třtinový cukr a vše rozmačkáme. Po okraj sklenice nasypeme… více o Ginger Mojito
Vejce ušleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem a medem, přilijeme rozpuštěný tuk a mléko. Do této směsi vmícháme… více o Cuketový perník
Na sádle zpěním nakrájenou cibuli, přidáme uzené maso, orestujeme, dále přidáme nakrájenou kapustu a na kostky… více o Zadělávaná kapusta
Nejdříve si připravíme nálev. Vodu s octem, kořením a cukrem svaříme a necháme 5 minut vařit na mírném ohni. Nálev… více o Pikantní čerti
Do tukem vymazané zapékací mísy dáme brambory nakrájené na plátky. Posypeme grilovacím kořením. Na to dáme anglickou… více o Zapečená cuketa
Kuře osušíme, celé potřeme (i uvnitř) česnekem a osolíme. Necháme chvíli před pečením proležet v pekáčku, pak přilijeme… více o Česnekové kuře s žampionovo-bylinkovou omáčkou
Maso nakrájíme na plátky, které ze stran nakrojíme, aby se nám nekroutily. Naklepeme, osolíme a opepříme. Na olej dáme… více o Vepřové na česneku
Ovesné vločky namočíme přes noc do mléka. Ráno je krátce a ne příliš zprudka povaříme s tím, co máme rádi - pár rozinek… více o Jednoduchá ovesná kaše – zdravě a chutně
Nakrájíme cibuli,petrželku a uzené maso na kostičky Máslo rozehřát,přidat cibuli,lehce zarestovat hned potom přidat… více o Krupicové noky se zelím a uzeným masem