těstoviny
(těstoviny ve tvaru mašlí. Dáváme podle sebe)
1
ks
kuřecí prsa
1
ks
červená paprika
1
ks
zelená paprika
olej
Postup přípravy receptu
Do kastrolu nalijeme vodu, kterou necháme vařit. Až voda začne vařit, nasypeme do ní těstoviny, přidáme špetku soli a když tak trochu oleje, aby se nám těstoviny k sobě nelepily. Těstoviny necháme vařit do doby, dokud nejsou měkké.
Než se ale těstoviny uvaří, tak si nakrájíme papriku na kostičky a to uděláme i s kuřecím masem.
Když jsou těstoviny uvařené, tak je přecedíme a do toho samého kastrolu (můžete také použít pánvičku) nalijeme trochu oleje, nasypeme do kastrolu těstoviny, kuře a papriku a neustále mícháme, aby se nám těstoviny nepřipálily. Po 3 min. sundáme kastrol z rozehřátého sporáku a nasypeme na do kastrolu koření Argentina Grill. Po nasypání koření dáme kastrol hned na plotnu a pořádně vše promícháme.
Kuřecí prsíčka omyjeme a osmahneme na trošce oleje. Po vychladnutí rozsekáme na drobné kousíčky (v robotu se to dělá…
více o Dobroučká kuřecí pomazánka
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme…
více o Koleno z papiňáku a remosky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí…
více o Pomazánka z uzené makrely
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná