těstoviny
(těstoviny ve tvaru mašlí. Dáváme podle sebe)
1
ks
kuřecí prsa
1
ks
červená paprika
1
ks
zelená paprika
olej
Postup přípravy receptu
Do kastrolu nalijeme vodu, kterou necháme vařit. Až voda začne vařit, nasypeme do ní těstoviny, přidáme špetku soli a když tak trochu oleje, aby se nám těstoviny k sobě nelepily. Těstoviny necháme vařit do doby, dokud nejsou měkké.
Než se ale těstoviny uvaří, tak si nakrájíme papriku na kostičky a to uděláme i s kuřecím masem.
Když jsou těstoviny uvařené, tak je přecedíme a do toho samého kastrolu (můžete také použít pánvičku) nalijeme trochu oleje, nasypeme do kastrolu těstoviny, kuře a papriku a neustále mícháme, aby se nám těstoviny nepřipálily. Po 3 min. sundáme kastrol z rozehřátého sporáku a nasypeme na do kastrolu koření Argentina Grill. Po nasypání koření dáme kastrol hned na plotnu a pořádně vše promícháme.
Očištěné kuře vykostíme, z masa stáhneme kůži a nakrájíme ho na větší kostky. Připravíme si oprané hlavičky žampionů a…
více o Chalupářský špíz z kuřete
Vymícháme cukr s tukem, pak v míse nasledně smícháme všechny ingrediencie spolu. Tvarujeme malé kuličky, které stlačíme…
více o Celozrnná vánoční kolečka
Rýži uvaříme v lehce osolené vodě raději více do měkka. Prochladlou smícháme s ostatními surovinami. Necháme chvíli…
více o Rýžové lívanečky s tvarohem
Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami.V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky…
více o Sedmihradské zelí (vrstvené)
1. Řepu uvařte v páře, zchlaďte, oloupejte, nakrájejte na větší kousky.
2. Dejte di mixéru s polu s nakrájeným bílým…
více o Pantzarosalata Hany Michopolu