těstoviny
(těstoviny ve tvaru mašlí. Dáváme podle sebe)
1
ks
kuřecí prsa
1
ks
červená paprika
1
ks
zelená paprika
olej
Postup přípravy receptu
Do kastrolu nalijeme vodu, kterou necháme vařit. Až voda začne vařit, nasypeme do ní těstoviny, přidáme špetku soli a když tak trochu oleje, aby se nám těstoviny k sobě nelepily. Těstoviny necháme vařit do doby, dokud nejsou měkké.
Než se ale těstoviny uvaří, tak si nakrájíme papriku na kostičky a to uděláme i s kuřecím masem.
Když jsou těstoviny uvařené, tak je přecedíme a do toho samého kastrolu (můžete také použít pánvičku) nalijeme trochu oleje, nasypeme do kastrolu těstoviny, kuře a papriku a neustále mícháme, aby se nám těstoviny nepřipálily. Po 3 min. sundáme kastrol z rozehřátého sporáku a nasypeme na do kastrolu koření Argentina Grill. Po nasypání koření dáme kastrol hned na plotnu a pořádně vše promícháme.
Troubu předehřejeme na 200 °C.
Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Misku vymažeme lžící oleje a na dno střídavě přes…
více o Rajčata zapečená s mozzarelou
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme…
více o Toast andaluského rybáře
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Ze snítek otrhejte lístky bylinek a nahrubo nasekejte. Do mixeru dejte dijonskou hořčici, přidejte sůl, pepř a nasekané…
více o Country marináda s tymiánem
Dvě hrsti sušených hub (nejmíň čtyři) namočíme do studené vody a necháme máčet alespoň půl hodiny. Vodu můžeme jednou…
více o Houbová omáčka jednoduchá
TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA
Tuňáka dáme do misky. K tuňákovi přidáme pomazánkové máslo a nájemno nakrájenou cibulku. Přidáme…
více o Bagety s tuňákovou pomazánkou