těstoviny
(těstoviny ve tvaru mašlí. Dáváme podle sebe)
1
ks
kuřecí prsa
1
ks
červená paprika
1
ks
zelená paprika
olej
Postup přípravy receptu
Do kastrolu nalijeme vodu, kterou necháme vařit. Až voda začne vařit, nasypeme do ní těstoviny, přidáme špetku soli a když tak trochu oleje, aby se nám těstoviny k sobě nelepily. Těstoviny necháme vařit do doby, dokud nejsou měkké.
Než se ale těstoviny uvaří, tak si nakrájíme papriku na kostičky a to uděláme i s kuřecím masem.
Když jsou těstoviny uvařené, tak je přecedíme a do toho samého kastrolu (můžete také použít pánvičku) nalijeme trochu oleje, nasypeme do kastrolu těstoviny, kuře a papriku a neustále mícháme, aby se nám těstoviny nepřipálily. Po 3 min. sundáme kastrol z rozehřátého sporáku a nasypeme na do kastrolu koření Argentina Grill. Po nasypání koření dáme kastrol hned na plotnu a pořádně vše promícháme.
Obrané a oprané bezinky, nastrouhaná jablka a 500 g cukru vaříme 15 minut. Potom přimícháme přípravek Pektogel nebo…
více o Marmeláda z bezinek a jablek
Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,…
více o Medzevská bramborová polévka
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
1. Kuře omyjeme a dobře ho osušíme, a to i zevnitř papírovými ubrousky. Otrháme rozmarýn ze dvou snítek, najemno ho…
více o Citronové kuře s rozmarýnem
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka