těstoviny
(těstoviny ve tvaru mašlí. Dáváme podle sebe)
1
ks
kuřecí prsa
1
ks
červená paprika
1
ks
zelená paprika
olej
Postup přípravy receptu
Do kastrolu nalijeme vodu, kterou necháme vařit. Až voda začne vařit, nasypeme do ní těstoviny, přidáme špetku soli a když tak trochu oleje, aby se nám těstoviny k sobě nelepily. Těstoviny necháme vařit do doby, dokud nejsou měkké.
Než se ale těstoviny uvaří, tak si nakrájíme papriku na kostičky a to uděláme i s kuřecím masem.
Když jsou těstoviny uvařené, tak je přecedíme a do toho samého kastrolu (můžete také použít pánvičku) nalijeme trochu oleje, nasypeme do kastrolu těstoviny, kuře a papriku a neustále mícháme, aby se nám těstoviny nepřipálily. Po 3 min. sundáme kastrol z rozehřátého sporáku a nasypeme na do kastrolu koření Argentina Grill. Po nasypání koření dáme kastrol hned na plotnu a pořádně vše promícháme.
Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na…
více o Sádlovníky z vepřového sádla
Cukr, tuk a vanilkový cukr vyšleháme, přidáme postupně za šlehání vejce, nakonec vmícháme tvaroh a kůru.
Višně scedíme…
více o Tvarohový závin s višněmi
Vejce s cukrem vyšleháme doběla (šleháme tak dlouho, až hmota téměř zbělá), opatrně přimícháme mouku smíchanou s kakaem…
více o Blesková třešňová bublanina
Kotletky naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme grilovacím kořením a natřeme olejem - necháme uležet v lednici asi 2…
více o Kotletky v hořčicové omajdě
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě