Omyté maso nakrájíme na nudličky široké asi 2 cm. Cukr se 4 lžícemi vody zkaramelizujeme v rozehřátém woku do světle hněda a karamelem maso potřeme. Pórek nakrájíme na kolečka, papriku na nudličky, česnek najemno posekáme. Ve woku rozehřejeme 2 lžíce oleje a maso na něm prudce opečeme. Vyjmeme a necháme v teple. Papriku opečeme na zbylém oleji asi 2 minuty, přidáme pórek, česnek a zázvor a vše krátce osmahneme. Poté přidáme maso, vývar, arašídy a badyán a za stálého míchání dusíme asi 5 minut. Badyán vyjmeme. Vše ochutíme vínem, osolíme a opepříme. Podáváme s rýží
Vejce a cukr ušleháme do pěny, pak postupně zašleháváme nastřídačku mouku s pr. do peč., rozpuštěnou heru a šlehačku,…
více o Punčové řezy – jako z cukrárny
Necháme zavařit víno s cukrem, přidáme třešně a povaříme za častého promíchání zhruba 15-20 min (zhoustne). Přilejeme…
více o Třešňový pohár pro dospělé