
3.29
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a obalíme v solamylu. Na pánvi na oleji orestujeme dozlatova, při restování osolíme,… více o Asijské kuře
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přesuneme maso na talíř a do… více o Pradědovo tajemství
Cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky a na trošce oleje necháme zesklovatět. Pak přidáme na kostky nakrájenou plec,… více o Krakonošovo tajemství
Taky už máte chuť na lehčí jídla, která patří k teplejšímu počasí, ale zároveň chcete něco… Celý článek
Dobrá vajíčka jsou v dnešní době poklad. A čím čerstvější, tím lepší. Když už je máte, tak… Celý článek
Julie Jones, známá také jako The Soulful Baker, není typickou instagramovou celebritou. Tato… Celý článek
Dokonalým pečeným žebírkům na asijský způsob, ovoněným česnekem, kořením pěti vůní a chilli… Celý článek
Na vál prosijeme mouku, přidáme cukr, promneme tuk a pomocí žloutků zaděláme těsto. Necháme v chladu odpočinout a potom… více o Linecke cukrovi
Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí… více o Celožitný tmavý chléb
Uvaříme pudink a necháme vychladnout. Z vajec, cukru, mouky, mléka, oleje, vanilkového cukru a prášku do pečiva… více o Nejdecká pudinková buchta
Nudle uvaříme v osolené vodě se lžící oleje. Uvařené scedíme a osmažíme na oleji a dáme do tepla. Zpěníme cibuli a… více o Smažené nudle na čínský způsob
Papriky podélně rozřízneme a vnitřek vykrojíme. Prolisovanou brynzu smícháme s měkkým máslem, nakrájenou nebo… více o Paprika plněná brynzou
Listové těsto rozdělíme na 2 stejné díly, ze kterých vyválíme na pomoučeném vále dva tenké obdélníky. V pánvi na sádle… více o Prima závin
Mleté maso, mléko a podravku smícháme a dáme odležet na 1 den do ledničky(jinak to není ono). Druhý den, si připravíme… více o Roláda z mletého masa
Na sádle osmažíme drobně pokrájenou cibuli, kterou zaprášíme hladkou moukou, necháme jí zpěnit a zrůžovět. Jelito… více o Prdelačka z jelítka – jíšková
Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně… více o Hovězí ragú
Na dno zapékací misky nakrájíme proužky cibule, na ni položíme osolené, opepřené a nenaklepané kotlety. Pokryjeme… více o Kotlety starého kováře
Do mísy vlijeme vlažnou vodu a vmícháme droždí. Poté postupně přisypáváme hladkou mouku a mícháme hladké těsto, které… více o Focaccia – italský chléb
Oškrábeme si brambory a nastrouháme na jemno.Do misky si vysypeme mouku, poté přilejeme mléko,vejce a přidáme… více o Bramboráčky