
3.29
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a obalíme v solamylu. Na pánvi na oleji orestujeme dozlatova, při restování osolíme,… více o Asijské kuře
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přesuneme maso na talíř a do… více o Pradědovo tajemství
Cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky a na trošce oleje necháme zesklovatět. Pak přidáme na kostky nakrájenou plec,… více o Krakonošovo tajemství
Možná se vám zdá, že připomínání velikonočních zvyků a tradic je ve vašem případě jen… Celý článek
Tohle prostě musíte mít. Lidl se spojil s českou porcelánkou Thun a nabízí exkluzivní kolekci,… Celý článek
Asi málokdo má v týdnu těsně před Velikonocemi možnost trávit čas dlouhým vyvařováním pro… Celý článek
Velikonoce pro mnohé znamenají svátky příchodu jara, teplejších večerů a prodlužujících se dní… Celý článek
Vytvoříme klasické palačinkové těsto, jen místo mléka dáme limonádu - může být i ovocná. Na pánvi lehce vytřené tukem… více o Colové palačinky
Rozinky namočíme na 20 minut do rumu. Jablka nastrouháme, pokapeme citronem a smícháme s vanilkovým cukrem. Vejce… více o Jablečná bábovka s oříškovým griliášem
Bůček nakrájíme na kostičky nebo na slabší proužky a orestujeme ho na olivovém oleji dozlatova. Ve šlehačce rozšleháme… více o Spaghetti carbonara (po uhlířsku)
Brambory uvařit ve slupce, oloupat a nakrájet na kousky (nejlépe protlačit sítkem na bramborový salát). Listy… více o Zapečené brambory s listovým špenátem a balkánem
maso se nakrájí na malé kousky,osolí a okoření. Potom se orestuje na oleji.Kukuřice se uvaří.Rajčata a okurka se… více o Tortilky
Vše smícháme a naložíme kuřecí křidélka. Místo nich se dá použít jakékoli maso. více o Medovo-griotková marináda
Mouku prosejeme s kypř. práškem, žloutky rozšleháme s polovinou cukru, postupně přiléváme olej a našleháme do pěny, z… více o Bublanina s třešněmi
Z vajec a cukru našleháme pěnu. Přidáme mouku, sůl a důkladně promícháme. Banány oloupeme, zbavíme vláken a nakrájíme… více o Rychlý ovocný koláč
Maso a játra nakrájíme na nudličky, slaninu, salám, papriku a cibuli, na 1/2 cm proužky, čerstvé žampiony na plátky.… více o Barevný kopec
Smícháme mleté maso s nadrobno nakrájenou cibulí, petrželí, dochutíme solí a pepřem. Na vymaštěný plech vložíme… více o Kafta bisavyen – arabské mleté jehněčí
Na pánvi rozehřejeme máslo. Poté přidáme mraženou zeleninu. Chvíli restujeme, když je zeleninka orestovaná, poprášíme… více o Zeleninová polévka na másle
Do marinovací misky dáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, rozmarýn. olej a hořčici. Ingredience dobře promícháme… více o Grilovaná krkovice na rozmarýnu