
3.29
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a obalíme v solamylu. Na pánvi na oleji orestujeme dozlatova, při restování osolíme,… více o Asijské kuře
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přesuneme maso na talíř a do… více o Pradědovo tajemství
Cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky a na trošce oleje necháme zesklovatět. Pak přidáme na kostky nakrájenou plec,… více o Krakonošovo tajemství
Naše babičky dobře věděly, že mladé jarní kopřivy dokážou vyčistit náš organismus od toxických… Celý článek
Dobijte si s příchodem jara baterky přípravou lahodné čokoládové pochoutky zvané brownies.… Celý článek
Jestli jste z těsta na pizzu dosud připravovali jen oblíbenou italskou specialitu, možná vás… Celý článek
Chcete být na světě do sta let? Nic není nemožné a můžete se o to alespoň pokusit. Stačí do… Celý článek
Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce. Scedíme, ihned oloupeme a prolisujeme. Přidáme žloutky, mouku, sýr a prohněteme… více o Těsto na domácí gnocchi
Rozetřeme sýr a postupně k němu přiléváme smetanu a mírně šleháme. Mírně osolíme a dáme asi na 15 min. do lednice.… více o Lehounké chlebíčky
Pískový cukr (dejte ho o něco více, než kdybyste normálně sladili pudink) nasypte do silnostěnného hrnce, pokropte… více o Senzační pošušňáníčko
Nejdříve si připravíme kvásek z droždí, trochy mléka a cukru. V misce si spojíme žloutky a mléko. Do zadělávací mísy… více o Plzeňské rozpeky
Ledový salát natrháme nebo nařežeme na větší kousky a propláchneme. Rajčata umyjeme, nakrájíme na půlměsíčky a… více o Ledový salát s rajčaty
Pečlivě oddělíme žloutky od bílků.Vyšleháme tuhý sníh.Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny,pak přidáme mouku,olej,prášek… více o Kinder řezy
Citronovou trávu několikrát naklepemé tupou stranou velkého nože a nakrájíme na 4 cm velké kusy, kuřecí prsa nakrájíme… více o Tom Kha Gai
Bílky do tuha ušleháme s cukrem, po jednom přidáme žloutky, vyšleháme a nakonec lehce vmícháme mouku smíchanou s… více o Růžové srdce
Syrovou mrkev nastrouhat najemno. Utřít se sýrem a rozmačkaným česnekem. Pozor na poměr - v pomazánce má být… více o Barevná sýrová pomazánka s mrkví
TRADIČNÍ, (houbové níže) Boloňská omáčka: Olej, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme do měkka.… více o Lasagne – tradiční nebo houbové
Svaříme vodu a v horké rozpustíme sůl, cukr a cukerin. Pak naliju ocet a promíchám. Na okurky používám tento lák a na… více o Lák
Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a vymícháme hladké těsto. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme tak,… více o Výborná kefírovka