
3.29
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a obalíme v solamylu. Na pánvi na oleji orestujeme dozlatova, při restování osolíme,… více o Asijské kuře
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přesuneme maso na talíř a do… více o Pradědovo tajemství
Cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky a na trošce oleje necháme zesklovatět. Pak přidáme na kostky nakrájenou plec,… více o Krakonošovo tajemství
Svatební dort je víc než jen dezert. Je středobodem svatební oslavy, symbolem lásky a často i… Celý článek
Detox v jarním období je velmi důležitý pro zdraví i celkový pocit. Díky němu se budete cítit… Celý článek
Chystáte se pořádně zapotit v posilovně nebo si jít ven zaběhat? Správné palivo vám dodá… Celý článek
Také si vždy po Velikonocích lámete hlavu s tím, jak naložit s vykoledovanými vajíčky? Už… Celý článek
Mouku prosijte se solí do mísy, vsypte cukru. Uprostřed udělejte důlek, vlijte do něj vejce, olej a dvě lžíce mléka.… více o Crepes suzette – palačinky po francouzsku
Jablka nastouháme nahrubo, přidáme ostatní ingredience. Plech vymažeme, vysypeme a nalijeme těsto. Pečeme 40 minut při… více o Výborné řezy s jablky
Vejce, cukr, ztužený rostlinný tuk, med, sodu a mouku dáme do mísy a ve vodní lázni vše mícháme, dokud hmota… více o Medovník s kávičkou
Na drobno nastrouhanou mrkev a rozkrájenou cibulku orestujeme na másle. Přidáme dětskou krupičku a majoránku. Přidáme… více o Mrkvová polévka
Těsto neboli posypku zhotovíme z mouky, hery, cukru, prášku do pečiva. Jeho 1/2 nasypeme na plech, na to dáme nádivku a… více o Tvarohová buchta rychlá a levná
Prsa očistíme a uděláme do nich jeden nebo dva hluboké zářezy (kapsy). Maso osolíme, opepříme, do kapes vložíme snítky… více o Bylinkový řízek
Plechovka s mlékem se vaří dvě hodiny ( v papiňáku hodinu). Po vychladnutí smíchat s třetinou másla. Zbytek másla… více o Medovník – krém
Rozšleháme vejce a bílky se solí a majoránkou nakrájíme pórek a papriku a smícháme s vejcem vše vylijeme na pánev s… více o zdravá omeletka
Řepu vydrhneme pod tekoucí vodou, uvaříme v osolené vařící vodě (se špetkou kyseliny citronové - řepa si uchová původní… více o Salát z červené řepy s fazolemi
Změklé máslo s moučkovým cukrem a solí vyšleháme do pěny, vmícháme vejce, mouky s kypřidlem, mlékem a dvěma lžícemi… více o Banánové řezy s vanilkovým krémem
Zelené mungo fazolky si přes noc namočíme do vody. Poté vaříme cca 15 minut v osolené vodě. Kuskus si těšně před… více o Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Všechny ingredience přidáme do vodky a necháme 3 dny louhovat. Slijeme do lahve a užíváme jednou denně, nejlépe večer … více o Zázvorový likér