
3.29
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a obalíme v solamylu. Na pánvi na oleji orestujeme dozlatova, při restování osolíme,… více o Asijské kuře
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přesuneme maso na talíř a do… více o Pradědovo tajemství
Cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky a na trošce oleje necháme zesklovatět. Pak přidáme na kostky nakrájenou plec,… více o Krakonošovo tajemství
Uvařit kvalitní těstoviny a smíchat je s pestem trvá jen chvilku, přitom jde o skvělé jídlo.… Celý článek
Sezona medvědího česneku začíná v březnu a končí v okamžiku, kdy rostlina začíná kvést. Kde… Celý článek
Jaro je úžasné období, kdy se probouzí příroda a začínají vykvétat něžné fialky. Jejich… Celý článek
Venku již raší první květiny a svátky jara jsou za dveřmi. Přeneste si kousek jara i k sobě… Celý článek
Těsto: do mísy dáme umleté ořechy a cukr, promícháme. Přidáme neušlehané bílky a pořádně promícháme. Přikryjem utěrkou… více o Výborné čokoládové rohlíčky
Změklou heru vyšleháme s cukrem, postupně zašleháme žloutky (měly by mít pokojovou teplotu) a přidáme mléko s moukou a… více o Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Vejce, cukr a vanilkový cukr utřeme a přidáme zbytek ingrediencí. Těsto dáme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme tak… více o Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Vymažte tukem pekáč o přibližných rozměrech 30x20x5. Nařežte veku či bagetu na silnější plátky (3 cm) a položte je v… více o Snídaně na druhý den
Troubu zahřejeme na 180 stupňů. Hlubší pekáček (20x20) vyložte pečícím papírem. Máslo utřete s cukrem do pěny a pak… více o Brownie
Mrkev a vysočinu orestujeme na oleji - lžíce oleje stačí, vysočina tuk dodá sama, přilijeme litr vody, přidáme brambory… více o Česnečka z Vysočiny
Smícháme mouku s vejci, cukrem, solí a máslem na řidší těstíčko. Uděláme z něj tenké palačinky. Na čokoládový krém… více o Palačinky s čokoládovým krémem a lesními plody
Cuketu nakrájíme na kostky, pokud je velká, oloupeme slupku. Olivový olej dáme do hrnce, na něm zpěníme nadrobno… více o Cuketová polévka
Svaříme si vodu a necháme ji vychladnout. Do vody přidáme nadrcený česnek, sůl pepř a trochu kmínu. Mezitím si… více o Pečené koleno
Předem namočené kroupy dáme do vývaru, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, nakrájenou kořenovou zeleninu, opepříme, a… více o Polévka z uzeného masa II.
1. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kmín a vaříme. 2. Až jsou brambory měkké,… více o Valašská kyselice
Mouku smícháme s práškem do pečiva, cukrem a kakaem, dáme na vál, uděláme do směsi důlek, vyklopíme vejce, na to dáme… více o Koláč rebarborový křehký