Sušené houby dáme do hrnku a zalijeme horkou vodou. Papriky, chili papričku,cibuli a česnek nakrájíme na tenké plátky.
Na rozehřátém oleji osmažíme nakrájenou zeleninu. Po troškách přidáme sójovou omáčku, potom houby a nakonec kuskus. Postupně podléváme horkou vodou, můžeme použít i vodu z hub – dodá lepší chuť. Díky sójové omáčce nemusíme solit. Necháme vstřebat vodu a ještě 2 minutky smažíme.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
1. Kuře omyjeme a dobře ho osušíme, a to i zevnitř papírovými ubrousky. Otrháme rozmarýn ze dvou snítek, najemno ho…
více o Citronové kuře s rozmarýnem
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná