Plátky šunky naplníme bramborovým salátem a srolujeme. Naskládáme na dno formy a zalijeme je ochucenou želatinou. Během tuhnutí připravíme sýrovou roládu.
Eidam vložíme do mikrotenového sáčku a ve vodní lázni opatrně rozpouštíme. Když je sýr vláčný, rozválíme ho do tenkého obdélníku. Sýr potřeme pomazánkovým máslem a srolujeme.
Po ztuhnutí nakrájíme sýrovou roládu na plátky a klademe na šunkové rolky. Na sýrové rolády klademe šunkový salám a pokrájenou zeleninu.
Opatrně zalijeme zbylou želatinou a dáme vychladout do lednice.
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách…
více o Kuřecí řízek po švýcarsku