3
Avokádo rozkrojíme na poloviny, odstraníme jádro, oloupeme a nakrájíme na kousky. V míse kousky rozmačkáme vidličkou na… více o Mexické Guacamole
Nakrájíme zeleninu na kostičky a maso na nudličky. Maso ochutíme solí, pepřem a orestujeme na pánvi. Vyndáme hotové… více o Tortily se zeleninou, krůtím masem a guacamole
Avokádo oloupeme, rozkrojíme napůl a vyjmeme pecku. Z ostatních ingrediencí připravíme dresink, kterým pak avokádo… více o Avokádový předkrm
Houbaření je takový český národní sport. Podle mykologů vyrazí každoročně do lesa na houby… Celý článek
Houbařská srdce plesají. Konečně rostou! Z lesa si tak můžeme přinést nejenom košík plný… Celý článek
Stále si lámete hlavu nad tím, co dát svým dětem k jídlu, aby byly zdravé a plné energie?… Celý článek
Chystáte v podzimním období oslavu nebo jinou slavnostní příležitost a stále si nevíte rady s… Celý článek
Tvaroh a sýry utřeme se zakysanou smetanou, přidáme prolisovaný česnek, sůl, koření a nastrouhanou okurku. Dobře… více o Pomazánka tzatziki
Maso nejlépe naložit do druhého dne - naklepat, naříznout po stranách, osolit opepřit, z jedné strany potřít… více o Zapečené kotletky se šunkou a slaninou
V pekáči na kousku másla osmažíme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme… více o Zapékaná krkovice
Droždí rozpustíme s cukrem a polovinou vody, necháme na teplém místě stát asi 10 minut než se vytvoří kvásek (jsou… více o Arabské lodičky pide s různými náplněmi
Cibuli oloupejte a společně se zeleninou nasypte do spodní části uzavíratelného pekáčku. Maso ze všech stran osolte… více o Svíčková pečená v troubě
Maso dobře očistíme a v hrnci zalijeme 1,5l vody. Osolíme, přidáme na kousky nakrájenou kořenovou zeleninu, celou… více o Kuřecí polévka
1litr mléka + 1litr vody převařit a přidat 1smetanu ke šlehání a 5 lžic hladké mouky rozmíchané ve vodě,aby nebyly… více o Polévka Kopračka
Kořenovou zeleninu očistíme, opláchneme a jemně nastrouháme, očištěné žampióny nakrájíme na plátky. Obojí přidáme do… více o Prácheňská polévka
Postup: Zprudka orestujeme maso, přidáme cibulku a chilli a necháme cca 10 minut než se nám vyvaří přebytečná voda.… více o Chilli con carne podle restaurace Jáma
Rýži podusíme do poloměkka. Necháme vychladnout. Potom ji smícháme s mletým masem, vejci, osolíme, opepříme a naplníme… více o Plněná paprika II.
Uvařte rýži, sceďte, propláchněte studenou vodou a nechte vychladnout. Na marinádu smíchejte omáčku hoisin, česnek,… více o Pikantní vepřové se smaženou rýží
Rozemeleme sušenky, přidáme sušené mléko, vodu, cukr a změklé máslo. Dáme do lednice asi na hodinu ztuhnout. Pak… více o Koule Raffaelo