Azu po tatarsku

2.36

hodnoceno: 11
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 100
      g cibule
    • hladká mouka
    • 60
      g rostlinný olej
    • 2
      ks pepř mletý
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 500
      g hovězí maso
    • bobkový list
    • vývar
    • 1
      ks nakládané okurky

Postup přípravy receptu

  • Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání osmahneme a pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení šťávy maso zaprášíme moukou, osmažíme dočervena, podlijeme vývarem, přidáme koření a dusíme, až maso změkne. Před koncem dušení přidáme kečup a okurku pokrájenou na hranolky. Vhodná příloha je dušená rýže nebo těstoviny.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: