Ze surovin si zaděláme na těsto. Mléko přidáváme postupně, aby těsto nebylo řídké, ale tužší (budeme ho válet). Potom ho necháme v lednici tak 1/2 hodiny odpočinout.
Mezitím si připravíme náplň. Jablka pocukrujeme, pustí tak šťávu. Poté přidáme pudinkový prášek a promícháme. Dáme na chvíli do lednice místo těsta. To si rozdělíme na dvě poloviny a vyválíme na dvě stejné placky tak, aby se vešly do formy (plech nebo dortová forma). Jeden plát dáme do vymazané a vysypané formy. Poklademe na něj jablka a přiložíme druhý díl. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180–200 °C asi 30–40 minut.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Těsto: šlehat vejce s cukrem a špetkou soli, přidat olej. Pak mouku s prdopečem současně s mlékem. Promíchat
Do velké…
více o Francouzský hruškový koláč