Postup je velmi jednoduchý. Všechno smícháme dohromady, žádné šlehání do úmoru. Nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme. Podle chuti jde udělat i dvoubarevnou bábovku, po umíchání těsta se půlka nalije do formy a druhá se ještě smíchá s 2 lžícemi kakaa. Peče se 45 minut při 165 stupních. Minimálně půl hodiny neotvíráme, aby nám nespadla.
Na korpus vejce ušleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, vodu, kakao a mouku s kypřidlem. Zamícháme a těsto vlijeme do…
více o Banánová bleskovka – dort
Krajíčky chleba diagonálně nakrájíme na trojúhelníky. V hlubokém talíři rozkvedláme vejce se solí. Do druhého talíře…
více o Opečené toasty s mozzarellou
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Z vlažného mléka, medu, případně lžičky mouky připravíme kvásek a zaděláme jím těsto (podmáslí také lehce ohřejeme).
…
více o Domácí tmavý chléb s ořechy
Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké těsto a necháme je 30 minut odležet. Namočíme housku. Maso smísíme…
více o Vývar s masovými taštičkami