Postup je velmi jednoduchý. Všechno smícháme dohromady, žádné šlehání do úmoru. Nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme. Podle chuti jde udělat i dvoubarevnou bábovku, po umíchání těsta se půlka nalije do formy a druhá se ještě smíchá s 2 lžícemi kakaa. Peče se 45 minut při 165 stupních. Minimálně půl hodiny neotvíráme, aby nám nespadla.
Na korpus vejce ušleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, vodu, kakao a mouku s kypřidlem. Zamícháme a těsto vlijeme do…
více o Banánová bleskovka – dort
Mléko smícháme s moukou, solí, česnekem a všleháme vejce. Kapustu nakrájenou na nudličky spaříme, scedíme a přidáme k…
více o Krakonošovy drny s kapustou
Do mísy prosijeme odvážené množství cukru a mléka, promícháme a přesypeme do pekárny. Přidáme med, sirup, aroma a vodu…
více o Falešná marcipánová hmota
1. Brambory, mrkev a pastinák oloupejte a nakrájejte na co nejtenčí plátky(třeba v robotu).
2. Troubu předehřejte na…
více o Smetanové brambory Michopulu