Postup je velmi jednoduchý. Všechno smícháme dohromady, žádné šlehání do úmoru. Nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme. Podle chuti jde udělat i dvoubarevnou bábovku, po umíchání těsta se půlka nalije do formy a druhá se ještě smíchá s 2 lžícemi kakaa. Peče se 45 minut při 165 stupních. Minimálně půl hodiny neotvíráme, aby nám nespadla.
Na korpus vejce ušleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, vodu, kakao a mouku s kypřidlem. Zamícháme a těsto vlijeme do…
více o Banánová bleskovka – dort
Nakrájím si čtyři plátky šunky namažu je křenovou pomazánkou nastříkám šlehačku a zabalím.Ozdobím a jako přílohu bílé…
více o Šunkova rolka se šlehačkou
Prsíčka nakrájíme na nugetky, velikost cca 2x5 cm. Tyto naložíme do zákysu, nejlépe přes noc. Nezapomeneme mírně osolit…
více o Kuřecí nugety Hogo-fogo
Pokud pečete občas kuře jen tak se slaninkou a cibulí, vždy něco zbyde. Tyto zbytky obereme a vložíme zpět do pekáčku…
více o Bramboláda se zbytky kuřete