Máslo utřeme s cukry a žloutky do pěny. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Do pěny z másla, cukrů a žloutků přidáme jogurtový nápoj (případně i mléko), mouku a kypřicí prášek. Nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků. Do vymazané a vysypané formy nalijeme trochu těsta, poklademe okapanými mandarinkami, poté znovu nalijeme těsto, dáme další mandarinky a nakonec opět zalijeme těstem. Pečeme v předehřáté troubě při 160 °C asi 50 minut. Množství je do vetší formy.
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny