2
Žloutky, cukr a Heru utřeme do pěny, přidáme tvaroh, vodu a rum. Přimícháme mouku s práškem do pečiva a nakonec lehce… více o Výborná bábovka s tvarohem
Nudle uvaříme v osolené vodě. Scedíme a necháme odkapat. V hrnci rozpustíme máslo, vložíme těstoviny a promícháme.… více o Nudle s tvarohem
Brambory omyjte studenou vodou a nakrájejte. Nakrájené brambory dejte vařit do hrnce s osolenou vodou. Mezitím si… více o Brambory s tvarohem
V ponurých podzimních a zimních dnech člověka máloco uspokojí tak, jako chutné, teplé a dobré… Celý článek
Upečte si něco sladkého, co potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i vaši duši. Máme pro vás… Celý článek
Česnek je základní surovinou každé dobré kuchyně po celém světě. Používá se po staletí nejen k… Celý článek
Máte velkou spotřebu jogurtů a začali jste přemýšlet, že si zkusíte vyrobit vlastní? Připravit… Celý článek
Vyšlehám sníh ze 4 bílků. Ke žloutkům přidám cukr a vanilkový cukr. Postupně přidávám mouku, ve které je zamíchaný… více o Cassidyho jahodový piškot
Pečení: směs 2 lžíce medu, 2 velká vajíčka, 100 g pískového cukru, 50 g másla rozpustíme za stálého míchání ve vodní… více o Medáčky (medové řezy s ořechy)
Vyrobíme těsto, je lepší ho péci nadvakrát - ve dvou kulatých klasických formách, ale pro línější je možné i najednou,… více o Mrkvový dort rychlý
Maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme trochu oleje, asi dvě lžičky škrobové moučky a tři lžičky koření.… více o Rychlá čína
Maso, nasekanou cibuli, utřený česnek, máslo, pepř, dobromysl, mátu, vejce, veku namočenou ve víně a mouku dobře… více o Keftedakia
Brambory oškrábeme, nakrájíme na tenké plátky do zapékací misky, osolíme, zalijeme smetanou, promícháme a při 250 °C… více o Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
Do horkého vývaru dáme kuličky pepře, bobkový list, červenou papriku , kmín a nakrájené zelí. Pak si připaravíme… více o Kyselice
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty… více o Burizonový chlebíček ze Salka
Na trošce oleje si orestujeme na drobno pokrájený špek a cibuli dozlatova. Maso si pokrájíme na plátky (nebo kostky,… více o Okurková omáčka z hovězího masa
Květák lehce povaříme v osolené vodě, aby trochu změknul. Do květáku naděláme opačnou stranou vařečky díry a do každé… více o Květáková hlava II.
Vločky přes noc namočíme,druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zel.vývaru a ostatní přísady a zpracujeme,vytvoříme… více o Karbanátky z ovesných vloček
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, pak vmícháme sypké ingredience a nakonec tuhý sníh z bílků.Těsto rozetřeme na… více o Jahodovo-tvarohová roláda