Bábovka vídeňská

2.64

hodnoceno: 25
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 150
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 250
      ml mléko
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 250
      g polohrubá mouka
    • tuk na vymazání
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      lžíce kakao
    • 160
      g cukr krupice
    • hrubá mouka na vysypání

Postup přípravy receptu

  • Mléko, krupicový cukr, máslo a kakao dáme vařit. Jakmile přejde varem, odstavíme a necháme vychladit. Potom přidáme mouku s práškem do pečiva, vejce, vanilkový cukr a zlehka zašleháme. Vlijeme do vymazané a vysypané formy na bábovku.
  • Pečeme asi jednu hodinu při teplotě 150 °C.
Zařazení: Moučníky Bábovky

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: