Čas přípravy je 30 minut, ale ještě počítejte s 2 hodinami na tuhnutí. Uvařte vanilkový pudink podle návodu a vlijte do silikonové formy na bábovku.
Vyskládejte piškoty na pudink tak, aby zůstaly od okraje 2 cm volné.
Uvařte jahodový pudink podle návodu a také ho vlijte do formy. Opět vyskládejte vrstvu piškotů, totéž opakujte s čokoládovým, banánovým a nakonec karamelovým pudinkem. Poté dejte bábovku ztuhnout tak na hodinu a půl až dvě hodiny do lednice.
Všechny suroviny zpracujeme v hladké těsto, zabalíme do potravinářské fólie a dáme vychladit do chladničky na cca 1/2…
více o Cukroví z pudinku bez vajec
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Vepřová kýta recepty. Vepřovou kýtu si tentokrát zkuste podle šéfkuchaře upravit podle tohoto receptu - pěkně pečenou a…
více o Pečená vepřová kýta s paprikou
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček