Boršč 1. varianta: Hovězí maso vaříme se zeleninou, bobkovým listem a kořením. Později přidáme vepřové (obojí vcelku). Řepu… více o Boršč
Poctivý boršč V papiňáku si uděláme silný vývar z masa, nesolíme, nekořeníme. V hrnci rozpustíme máslo, přihodíme na proužky… více o Poctivý boršč
Ruský boršč Maso nakrájíme na kostičky, přidáme koření, zalijeme vodou, osolíme a dáme vařit. Když je maso měkké, přidáme na… více o Ruský boršč
Talentovaná Angličanka peče překrásné koláče: Kariéru jí pomohla… Julie Jones, známá také jako The Soulful Baker, není typickou instagramovou celebritou. Tato… Celý článek
Vepřová žebírka: Tuhle dobrotu zvládnete i bez grilu! Dokonalým pečeným žebírkům na asijský způsob, ovoněným česnekem, kořením pěti vůní a chilli… Celý článek
Domácí pesto z medvědího česneku 3x jinak: Klasické podle… Medvědí česnek je v posledních letech stále populárnější ingrediencí. A jedním z nejlepších… Celý článek
Jak se vyrovnat se změnou času? Dejte si medvědí česnek, semínka… V neděli 30. března se opět po půl roce mění čas, tentokrát na letní. Tato jarní změna je… Celý článek
Indická kuřecí stehna Z kuřecích stehen stáhneme kůži a několikrát je nařízneme špičkou nože. Do povrchu zatřeme citronovou šťávu se solí. Na… více o Indická kuřecí stehna
Pršutové kuře Kuře zevnitř i zvenku osolíme, opepříme a dobře potřeme směsí šťávy a rozmarýnu. Kuře obložíme ze všech stran plátky… více o Pršutové kuře
Tvarohové placičky Všechny ingredience smícháme dohromady a utvoříme placičky, které smažíme na rozpáleném oleji. Hotové obalujeme v… více o Tvarohové placičky
Kiwi mňamka Rozdrcené kakaové sušenky s čokoládou BEBE pokapeme javorovým sirupem nebo medem , přidáme vrstvu rozmixovaného kiwi,… více o Kiwi mňamka
Karbanátky z tofu Tofu rozmačkáme vidličkou. Na rozehřátém másle tofu podusíme společně s vývarem asi 2 minuty. Poté sejeme z plotny.… více o Karbanátky z tofu
Břeclavská česnečka Do hrnce dáme 1 lžíci sádla a zpěníme si na něm cibulku nakrájenou na jemno s vymačkaným česnekem a na kostičky… více o Břeclavská česnečka
Buchta alá medovník Suroviny na těsto smícháme a vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Dáme péct do předem vyhřáté touby - 180 °C… více o Buchta alá medovník
Buchta s jablky Vše smícháme v těsto, které pečeme na vymazaném a vysypaném pekáči. více o Buchta s jablky
Smažená vajíčka Na rozpálenou pánev si dáme lžíci slunečnicového oleje.Potom si rozklepneme vajíčka do hrníčku a zjistíme jestli nejsou… více o Smažená vajíčka
Vynikající kapr Kapra naporcujeme na tenčí podkovičky (budou se lépe obracet a péct). Výše uvedené ingredience smícháme v misce a kapra… více o Vynikající kapr
Čína s rýží Nejprve osmahneme nakrájenou cibulku, poté přidáme maso a dusíme cca 5minut. Dále podlejeme vodou a přidáme nakrájenou… více o Čína s rýží
Hovězí guláš se zeleninou Maso opláchneme nakrájíme kostky, osolíme a poprášíme moukou. Na kostičky nakrájené cibule osmahneme na rozpáleném… více o Hovězí guláš se zeleninou