1 šlehačku/smetanu ke šlehání a 2 tyčinky kaštanů zahříváme nad vodou do úplného rozpuštění čokolád. V případě, že se čokoláda ve šlehačce špatně rozpustila a zůstaly v ní kousky, rozmixujeme.
Potom přidáme 1 plechovku kondenzovaného mléka a 1/2 l rumu (ale vystačíme i se 4 dl, jak je uvedeno v ingrediencích).
Nakonec přidáme 250 ml převařeného, vychlazeného mléka a dáme do lahví a do ledničky.
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a…
více o Rybičková pomazánka z makrely