Baileys

2.57

hodnoceno: 14
Příprava: 30 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 250
      ml mléko převařené
    • 4
      dl hnědý rum
    • 1
      kelímek šlehačka nebo smetana ke šlehání
    • 1
      ks kondenzované mléko
    • 2
      ks tyčinky ledové kaštany

Postup přípravy receptu

  • Převaříme mléko a necháme vychladnout.
  • 1 šlehačku/smetanu ke šlehání a 2 tyčinky kaštanů zahříváme nad vodou do úplného rozpuštění čokolád. V případě, že se čokoláda ve šlehačce špatně rozpustila a zůstaly v ní kousky, rozmixujeme.
  • Potom přidáme 1 plechovku kondenzovaného mléka a 1/2 l rumu (ale vystačíme i se 4 dl, jak je uvedeno v ingrediencích).
  • Nakonec přidáme 250 ml převařeného, vychlazeného mléka a dáme do lahví a do ledničky.
Zařazení: Nápoje Alkoholické

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: