Tvaroh, sýr a žloutky smícháme do hustého krému a přidáme sekanou petrželku nebo pažitku.
Listové těsto vyválíme a rádýlkem nakrájíme na větší čtverce, které plníme lžící krému. Pevně uzavřeme a dáme na plech, kde je potřeme rozšlehaným bílkem a sypeme černým kmínem nebo sezamem.
Těstoviny si uvaříme klasickým, běžným způsobem, tzn. vhodíme do vroucí a osolené vody, zamícháme ode dna a vaříme tzv.…
více o Skvělý těstovinový salát
Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar…
více o Kašparova pikantní tlačenka
1. V hrnci rozpustíme máslo, nasypeme hladkou mouku a uděláme zlatou jíšku, kterou zalijeme vodou nebo vývarem a dobře…
více o Babiččina chlebová polévka