Do vaječné směsi přimícháme po částech olej a vodu.
Poté postupně zlehka přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a sníh z bílků a poloviny cukru.
Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu na 170 stupňů asi 35 minut.
Necháme vychladnout.
Vyšleháme máslo s cukrem a pak postupně přidáváme téměř celý pudink (vlažný, spíše už studený). Na vychladnutý korpus poklademe nakrájené banány, překryjeme krémem a necháme ztuhnout v lednici.
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny