
4
Tvaroh smícháme s pomazánkovým máslem, rumem a polovinou cukru. Zbylý cukr přidáme do horkého espressa, přimícháme… více o Banánovo-kávové tiramisu
Těsto: Všechny přísady smícháme, nejlépe ručním šlehačem. Pudink nevaříme, sypeme pudinkový prášek. Dáme na formu 30x40… více o Broskvové řezy
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej s vodou, vmícháme mouku s kakaem a nakonec i tuhý sníh z bílků. Těsto… více o Banánovo-čokoládová roláda
Třešně jsou nejen lahodné ovoce, ale také skvělá superpotravina, kterou si rozhodně nemůžete… Celý článek
Barevné, lákavé a nadupané vitaminy. Taková jsou smoothie. Ačkoli jsou zdravá, ne všechna jsou… Celý článek
Byla by škoda nevyužít poměrně krátkou, ale zato nádherně sladkou sezonu jahod a neudělat si z… Celý článek
Všichni víme, jak důležité je dodržovat pitný režim, obzvlášť, když je venku horko. Ideální je… Celý článek
Maso nakrájíme na větší plátky,naklepeme ,posolíme přidáme rovnoměrně cibuli nakrájenou na kostičky,uzenou slaninu… více o Gizdíkovy závitky
Všechny suroviny smícháme a na vále a vypracujeme poměrně tuhé, hladké těsto. Vyválíme asi 3 mm silnou placku.… více o Zázvorky – staročeské vánoční cukroví
Z jablek odkrojíme horní část a vykrojíme jaderník. Potom jablka vydlabeme. Vnitřek potřeme citronovou šťávou, osolíme,… více o Jablka plněná mletým masem
Dno remosky nebo pečící formu odpovídající velikosti poklást tenkými plátky neloupaných jablek (spotřeba: asi jedno… více o Světlanin rychlý piškot s jablky
Houby uvaříme ve slané vodě. V mléce dobře promícháme mouku, vejce, utřený česenek, maggi, sůl, pepř a 3 lžíce vody z… více o Hubník mojí maminky
Na oleji dozlatova zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme na kostky nakrájenou plec a osmahneme, dokud se maso… více o Vepřový guláš
Cibulku a petrželku osmažíme na másle. Pomeleme nebo uškrábeme játra. Housku namočíme do vody. Osmaženou cibulku,… více o Játrové knedlíčky
1. Maso okořeněné solí a pepřem ze všech stran zprudka opečeme na pánvi. Opékáme pouze krátce, asi 5 až 7 minut -… více o Flank steak s omáčkou Béarnaise
Nejprve propláchnutou pohanku nasypeme do hrnce s osolenou vodou, přidáme lžíci olivového oleje a vaříme tak dlouho, až… více o Pohankový salát se sýrem a cuketou
* předehřát troubu na 180°C * vymazat plech Omegou a vysypat lehce hladkou moukou Drobenka: * ingredience smícháme… více o Koláč z kysané smetany
Lososa očistíme, osolíme a posypeme bazalkou. Vložíme do pekáče, poklademe máslem a pečeme. Podléváme bílým vínem.… více o Losos na bílém víně
Z uvedených surovin vypracujte těsto a nechte vykynout. Rozdělte na deset až šestnáct kousků. Rozválejte je, doprostřed… více o Volarské tvarohové koláčky