Do kuřecích prsíček nebo vyššího plátku kotlet či kýty opatrně prořízneme hlubší kapsu. Maso osolíme a opepříme. Kapsy naplníme plátkem Nivy a plátky banánů, okraje přitiskneme k sobě a obalíme v trojobalu – mouka, vejce, strouhanka. Smažíme ne příliš zprudka v rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou přílohou.
Do řízků můžeme vložit i lístky šalvěje nebo meduňky.
Smetany ušleháme spolu s moučkovým cukrem, přidáme mascarpone, pomazánkové máslo, zakysanou smetanu a vyšleháme krém.…
více o Banánovo-broskvové tiramisu
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej s vodou, vmícháme mouku s kakaem a nakonec i tuhý sníh z bílků. Těsto…
více o Banánovo-čokoládová roláda
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát
Nejprve si banány oloupeme a pak rozkrojíme na půl a položíme na talířek. Mléko s kakaem pak spojíme, aby vznikl jakoby…
více o Banány s čokoládovou polevou