Poskládáme je řezem na pánvičku, ve které jsme rozpustili máslo. Pokapeme pivem, posypeme skořicí, podlijeme vodou a pod pokličkou je krátce podusíme. Před dohotovením je přelijeme smetanou a odkryté ještě chvíli dusíme.
Banány v košilce rozdělíme na talíře, přelijeme šťávou, ozdobíme šunkou a petrželkou. Ihned podáváme.
Smíchat,nalít,přelít,upéct.
Důležité je mít doma všechny suroviny, pak už jde všechno samo. V jedné míse si nejlépe…
více o Dvoubarevná tvarohová buchta
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů
Uzeninu s cibulí umeleme na masovém mlýnku, přidáme ostatní ingredience a promícháme. Podáváme s topinkami nebo toasty…
více o Falešný tatarák z uzeniny