3
Listové těsto rozválíme asi na tloušťku 3–4 mm. Plát posypeme krystalovým a skořicovým cukrem, posekanými ořechy a… více o Banány v županu
Cornflakes rozmělníme na hrubou strouhanku. Banány rozkrojíme napůl (ne podélně) a napíchneme na špejle (ne úplně do… více o Banány na špejli
Nejprve si banány oloupeme, pak rozkrojíme napůl a položíme na talířek. Mléko s kakaem spojíme, aby vznikl krém.… více o Banány s čokoládovou polevou
Léto je v plném proudu a s ním i sezóna grilování. Ať už jste zapřísáhlí masožrouti, nebo… Celý článek
Rajská jablíčka se již začala červenat na našich polích, zahradách i balkonech. A jestliže… Celý článek
Konec července je na pečení šťavnatých koláčů naprosto ideální období. Dozrává ovoce na… Celý článek
Tento zeleninový pokrm s vejci je oblíbený v mnoha zemích po celém světě. Shakshouka nebo… Celý článek
Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou… více o Grázlův bramborový mls
Těsto: v mikrovlnce nebo ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu s máslem, důkladně promícháme necháme trochu zchladnout a… více o Luxusní čoko dekadentní dort – vhodný pro celiaky
Vejce a cukr umícháme do husté pěny, nejlépe šlehačem, při ruční přípravě si připravte další ruce na vystřídání. Do… více o Mandarinkový dezert
Na palačinky natřeme směs z kečupu, hořčice a česneku, poklademe plátky salámu, posypeme kořením na pizzu, dáme lečo,… více o Pizzovky
Nejprve si dáme jeden hrnek mléka do hrnce, necháme zahřát, mezitím si do druhého hrnku s mlékem rozpustíme puding a až… více o Piškotový dort bez vaření
Nakrájenou bagetu opečeme na pánvi s olivovým olejem. Tuňák rozdrobíme a smícháme s ostatními surovinami. Natřeme na… více o Tuňáková bruschetta
Osolené mléko přivedeme k varu a zahustíme moukou rozšlehanou ve vodě.Až má omáčka správnou konzistenci přidáme najemno… více o Koprovka podle mámy
Piškot: •5 vajec •3 lžíce moučkového cukru •2 lžíce oleje •2–3 lžíce horké vody •5 lžic polohrubé mouky •2… více o Vaječný sen
Z ingrediencí na těsto vypracujeme hladké těsto, necháme ho v chladu půl hodiny proležet, pak jím pokryjeme dno a část… více o Amorův jablečný řez (koláč)
Plechovka s mlékem se vaří dvě hodiny ( v papiňáku hodinu). Po vychladnutí smíchat s třetinou másla. Zbytek másla… více o Medovník – krém
Nejprve si připravíme těsto na lívanečky: Do mísy dáme prášek do pečiva, mouku, cukr a přidáme špetku soli. V druhé… více o Americké palačinky s horkými jablky
Do mísy dáme v mléce rozmočenou natrhanou housku společně se všemi ingrediencemi kromě fety. Tuto směs řádně prohnětáme… více o Afroditina řecká sekaná plněná fetou