Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso na nudličky a důkladně ho opečeme. Osolíme, opepříme. Přidáme broskev, papriku (obojí nakrájené na kostičky) a baby rajčátka (rozkrájená na čtvrtky). Necháme zeleninu a ovoce trochu změknout. Vmícháme asi dvě polévkové lžíce meruňkové marmelády a mícháme, dokud se pořádně nerozpustí a nepromísí se směsí.
Zakryjeme pokličkou a necháme asi deset minut dusit. Nakonec přimícháme koření chilli a solamyl rozmíchaný v trošce vody. Ještě chvíli prohříváme.
Vhodná příloha: rýže, americké brambory, nebo čínské nudle.
Je to jednoduhé a rychlé. Nejlépe se jídlo připravuje v pánvi wok.
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme…
více o Toast andaluského rybáře